ÁSZF


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Dobedu Akadémia

Tartalom


1. A Szolgáltató 

2. Tárhelyszolgáltató

3. A csomagok megrendelése

3.1. A megrendelés elküldése

3.2.A visszaigazolás és az online platform elérése

4. Adatbeviteli hibák kijavítása

5. Vételár

6. A termék jellemző

7. Fizetési feltételek és teljesítés

7.1. A fizetés

7.2. A teljesítés

8. Kellék és jótállás

8.1. Kellékszavatosság

8.2. Általunk vállalt jótállás (pénzvisszafizetési garancia)

8.3. Az igényérvényesítés módja

9. Panaszügyintézés

10. Szerzői jogvédelem

11. Adatvédelem

12. Egyéb rendelkezések


A jelen ÁSZF útján kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, nem kerül iktatásra, a későbbiekben nem hozzáférhető, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A § alapján törlésre kerül. A szerződés nyelve magyar.
Tájékoztatunk, hogy nem alkalmazunk magatartási kódexet.
Tájékoztatunk, hogy tekintettel arra, hogy programjaink, előadásaink kizárólag vállalkozóknak szólnak, az ő munkájukat segítik a fogyasztóvédelmi előírások a csomagok megrendelése során nem alkalmazandók.


1. A Szolgáltató
Next Stage Brands Korlátolt Felelősségű Társaság
székhely: 1145 Budapest, Amerikai út 13.
Képviseli: Kircsi Levente, ügyvezető
cégjegyzék szám: 01-09-200516; vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
adószám: 25114942-2-42
közösségi adószám: HU25114942
e-mail cím: iroda@next-stage.hu


2. Tárhelyszolgáltató
A szerver és felhőszolgáltatást a Rackforest Kft. (székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 3. em. 3008.; elérhetőség: https://rackforest.com/kapcsolat/ ) és az Amazon Web Services EMEA SARL (székhely: 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg;  elérhetőség: https://aws.amazon.com/contact-us/?nc2=h_header ) nyújtja.


3. A csomagok megrendelése

3.1. A megrendelés elküldése
- A programok különböző csomagokban érhetők el.


- A program a kiválasztott csomag leírásában található, erre szolgáló gombra (pl.: „Kérem a csomagot”) történő kattintással rendelhető meg.


- A megrendelő űrlapokon a megrendelő megadja a leendő, vagy meglévő felhasználói fiók adatait, a fizetési módot, számlázási és szükség esetén szállítási adatokat. A megrendelés elküldését követően átirányítunk a Barion oldalára. A bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg, így a bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1.I. ép. 5. em. 5.) a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

- A Dobedu Akadémia egyes szolgáltatásai havi előfizetői konstrukcióban érhetők el. A Szolgáltató az esedékes előfizetési díjat havonta előre, a fizetési szolgáltatón (Barion) keresztül automatikusan vonja le a megrendelő (Felhasználó) regisztrációkor megadott bankkártyájáról. Az előfizetési díj sikertelen terhelése esetén a Felhasználót a megadott e-mail címre küldött emailben értesítjük tartozásáról és a fennálló tartozást a Felhasználó az első értesítéstől számított 5 (Öt) munkanapon belül köteles kiegyenlíteni. Amennyiben az első sikertelen terhelést követő legkésőbb 60 (Hatvan) napon belül nem kerül rendezésre az elmaradt díj, ez esetben a Szolgáltató a Felhasználó előfizetését megszünteti, a jelszóval védett online felülethez való hozzáférést megvonja. Az előfizetés megszüntetéséről a Szolgáltató a Felhasználót e-mailben értesíti.

- A Felhasználó a 7.2. pontban foglaltak szerint a havi előfizetési csomag felmondását az iroda@next-stage.hu e-mail címre elküldve kezdeményezheti a díj fizetési esedékességét megelőző 5. munkanapig, annak érdekében, hogy a következő havidíj levonására már ne kerüljön sor. A szolgáltatás felmondása esetén a következő havidíj már nem kerül levonásra, továbbá az online felülethez való hozzáférést letiltja, és gondoskodik arról, hogy az online fizetéseket feldolgozó szolgáltató rendszerében a havi díjlevonást megszüntesse. Az előfizetés megszüntetését a Szolgáltató e-mailben visszaigazolja a Felhasználó részére.


- A megrendelés elküldése előtt kérjük, hogy tekintsd át a jelen ÁSZF rendelkezéseit, valamint az Adatkezelési Tájékoztatót, mivel a megrendelés elküldésével és a megfelelő jelölőnégyzetek kipipálásával kijelented, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadod és az Adatkezelés Tájékoztatót elolvastad.


- Az adatok módosítására a megrendelés elküldéséig lehetőség van.


- A megrendelés az erre szolgáló „Megrendelem” gombra kattintva küldhető el.


- A fizetésről elektronikus számlát küldünk a megrendelő űrlapon megadott e-mail címre.


- A félreértések elkerülése érdekében tájékoztatunk, hogy a Felhasználó által kapott bankszámlakivonaton a Barion Payment Zrt. fog szerepelni, mint elfogadóhely.


3.2. A visszaigazolás és az online platform elérése
A megrendelés elküldését követően a Szolgáltató visszaigazoló e-mailben jelzi a megrendelés elfogadását, ezzel létrejön az online szerződés.
Amennyiben ezen visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül a Megrendelő részére nem érkezik meg, akkor a Megrendelő szerződéses (fizetési) kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik és a vásárlás nem jön létre. A Szolgáltató nem felel a visszaigazolás elmaradásáért, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Megrendelő rossz e-mail címet adott meg, vagy az e-mail címéhez tartozó tárhely megtelt, így nem tud üzenetet fogadni.


Sikeres fizetés esetén e-mailben küldjük meg az elektronikus számládat, valamint megkapod a programot tartalmazó aloldalhoz a hozzáférési adatokat. A személyes egyeztetés esetén a kifizetést követően felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben a konkrét időpont egyeztetése érdekében. Kérjük, hogy amennyiben mégsem felel meg a megbeszélt időpont, úgy azt mielőbb jelezd felénk.  Amennyiben a megbeszélt időpont lemondásra kerül, úgy az egyeztetést egy másik időpontban tartjuk meg. 24 órán belül lemondott egyeztetés esetén az egyeztetés  megtartottnak minősül.


A zárt facebook csoport elérhetőségét e-mailben, míg az egyes csomagokhoz járó könyveket postán továbbítjuk. A digitális kiadványokat a sikeres fizetést követően e-mailben, letölthető formában (PDF, docx, xls) küldjük meg.
Kérjük, az elküldés előtt ellenőrizd, hogy rendelésed megfelelő-e. Ha mégis tévedésből mást rendeltél, mint amit szerettél volna, elírás történt, vagy nem érkezett meg a visszaigazoló e-mail, kérjük azt haladéktalanul jelezd felénk az iroda@next-stage.hu e-mail címen!
A Szolgáltatót a Megrendelő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

4. Adatbeviteli hibák kijavítása
Az adatbeviteli hibák javítására a megrendelés elküldése előtt bármikor lehetőség van.
A programot a megrendelő egy, a nevére automatikusan létrehozott felhasználói fiókkal (e-mail cím és jelszó) éri el a networking.dobedu.hu/login oldalon bejelentkezve. Ezen oldalon belül a „Profil” menüpont alatt van lehetőség bejelentkezési és egyéb személyes adatok módosítására.
Amennyiben a megrendelés elküldését követően szeretnél bármin változtatni, úgy azt kérjük, haladéktalanul jelezd felénk az iroda@next-stage.hu e-mail címen.

5. Vételár
A vételár mindig a kiválasztott csomag mellett feltüntetett összeg, amely összegen túlmenően adó nem kerül felszámításra, így az a végső egyszeri vételár. A csomagok árának változtatási jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az ármódosítás a módosítás időpontjában már megrendelt csomagra nem vonatkozik.
A könyvek csomagolásáért és postázásáért költség nem kerül felszámolásra. A csomagolás a mennyiségtől és mérettől függően bélelt boríték, vagy karton doboz.


6. A termék jellemzői
A megrendelhető csomagok lényeges tulajdonságait, így az program elérésének hosszát, a programhoz járó bónuszokat, azok jellemzőit az adott csomag található információs oldaláról lehet részletesen megismerni.
Amennyiben további kérdésed merülne fel, úgy kérjük, azt írd meg nekünk az iroda@next-stage.hu e-mail címre.


7. Fizetési feltételek és teljesítés
7.1. A fizetés
A bankkártyás fizetéshez átirányítunk a Barion oldalára. A bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg, így a bankkártya adatok hozzánk nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I.ép. 5.em. 5.) a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I1064/2013. Továbbított adatok köre: név, email cím, termék, megrendelés összege, dátum. A félreértések elkerülése érdekében tájékoztatunk, hogy a Felhasználó által kapott bankszámlakivonaton a Barion Payment Zrt. fog szerepelni, mint elfogadóhely.


A Dobedu Akadémia egyes szolgáltatásai havi előfizetői konstrukcióban érhetők el. A Szolgáltató az esedékes előfizetési díjat havonta előre, a fizetési szolgáltatón (Barion) keresztül automatikusan vonja le a megrendelő (Felhasználó) regisztrációkor megadott bankkártyájáról. Az előfizetési díj sikertelen terhelése esetén a Felhasználót a megadott e-mail címre küldött emailben értesítjük tartozásáról és a fennálló tartozást a Felhasználó az első értesítéstől számított 5 (Öt) munkanapon belül köteles kiegyenlíteni.

Amennyiben az első sikertelen terhelést követő legkésőb 60 (Hatvan) napon belül nem kerül rendezésre az elmaradt díj, ez esetben a Szolgáltató a Felhasználó előfizetését megszünteti, a jelszóval védett online felülethez való hozzáférést megvonja. Az előfizetés megszüntetéséről a Szolgáltató a Felhasználót e-mailben értesíti.

7.2. A teljesítés
Az online programok elérésének módját a sikeres fizetést követő visszaigazoló e-mailben küldjük meg. Az ott megadott oldalra belépve eléred az általad kiválasztott programot.


A digitális kiadványokat a sikeres fizetést követően e-mailben, letölthető formában (PDF, docx,xls) küldjük meg.

A személyes egyeztetésre az előre egyeztetett időpontban kerül sor. Az időpont egyeztetés érdekében a fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben.

A könyveket a megrendelést követő napon postázzuk. Várható szállítási idő 2-7 nap.

A zárt facebook csoport elérhetőségét e-mailben küldjük meg.

A Felhasználó a havi előfizetési csomag felmondását az iroda@next-stage.hu e-mail címre elküldve kezdeményezheti a díj fizetési esedékességét megelőző 5. munkanapig, annak érdekében, hogy a következő havidíj levonására már ne kerüljön sor. A szolgáltatás felmondása
esetén a következő havidíj már nem kerül levonásra, továbbá az online felülethez való hozzáférést letiltja, és gondoskodik arról, hogy az online fizetéseket feldolgozó szolgáltató rendszerében a havi díjlevonást megszüntesse. Az előfizetés megszüntetését a Szolgáltató e-mailben visszaigazolja  Felhasználó részére.


8. Kellékszavatosság és jótállás
8.1. Kellékszavatosság
A Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Ennek megfelelően- választásod szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhetsz:
Kérhetsz kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az általad választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igény teljesítéséhez képes aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérted, illetve nem kérhetted, úgy igényelheted az ár arányos leszállítását - végső esetben – kérheted a vételár visszatérítését.
Választott kellékszavatossági jogodról egy másikra is áttérhetsz, az áttérés költségét azonban Te viseled, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.
Az igényérvényesítéshez fontos, hogy a szerződés teljesítésétől számított 1 (egy) éves elévülési határidőn túl a kellékszavatossági jogaidat már nem érvényesítheted, továbbá köteles vagy bizonyítani, hogy az általad felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.


8.2. Általunk vállalt jótállás (pénzvisszafizetési garancia)
Penge programunk esetén a networking.dobedu.hu/login oldalra történő belépést követő 3 (három) napig 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, ha nem vagy elégedett a programmal. 
Kérjük, hogy ilyen igényed az oldalra történő belépéstől számított 3 napon belül jelezd felénk emailben, az 1. pontban megjelölt elérhetőségen.


8.3. Az igényérvényesítés módja
A 9. pontban foglalt igényed elektronikusan jelezd az 1. pontban megjelölt elérhetőségen.
Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt nem lehet egyszerre, egymással párhuzamosan  érvényesíteni.


9. Panaszügyintézés
A panaszodat, kérdésedet, esetleges kérésedet igyekszünk a bejelentést követően azonnal orvosolni,  kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy levélben az 1. pontban megjelölt elérhetőségeken. Az írásbeli panaszt a beérkezését követően 30 (harminc) napon belül írásban megválaszoljuk.


10. Szerzői jogvédelem
A honlapokon található valamennyi tartalom (pl.: könyv, program, cikk, termékismertető, tájékoztató, jelen ÁSZF, ábra, kép, más információ illetve adat) szerzői jogvédelem alatt áll. Annak jogosulatlan felhasználása (pl.: másolása, terjesztése) büntetőeljárás megindítását és teljes körű kártérítési eljárást von maga után.

Bizonyos fent hivatkozott anyagok felhasználására a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén van lehetőség. Kérjük, ilyen igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az 1. pontban megjelölt elérhetőségeken.

Az említett anyagok bármilyen formában történő rögzítése, másolása, sokszorosítása, megjelenítése, továbbadása és terjesztése Szolgáltató írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. Ennek értelmében Kifejezetten tilos továbbá a digitális tartalmak nyomtatott vagy elektronikus újra felhasználása és/vagy értékesítése. Az ilyen írásos felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltató kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 80.000 Ft, illetve szavanként bruttó 30.000 Ft, videók esetén percenként 80.000,- Ft. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.


11. Adatvédelem
A Szolgáltató a személyes adatok kezelésekor a honlapon elhelyezett Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint jár el.


12. Egyéb rendelkezések
A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
Az oldalak használata feltételezi a Megrendelő részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét, valamint a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
Javasoljuk, hogy használj vírus és spyware védelmi szoftvereket, friss adatbázissal, és mindenkor telepítsd az operációs rendszer aktuális biztonsági frissítéseit. A Szolgáltató a fentiekből eredő károkért mindennemű felelősséget kizár.


Utoljára frissítve: 2023. április 28.